Seuch Bernerdalens Black Velvet

2007-11-29 - 2014-10-14

HD 0 - ED 0

2014-10-14 tändes en ny fin stjärna på himmelen.
Då reste Bea för att träffa Rocky igen. Vi hoppas att dom saknar oss lika mycket som vi saknar dom.
Från att på morgonen vara pigg som vanligt, hastigt bli dålig under dagen och stillsamt få somna in med hela familjen omkring sig på natten. Livet kan förrändras väldigt fort ibland....
Nu har det gått en vecka men det är fortfarande väldigt väldigt tomt här hemma och tårarna vill fortfarande titta fram ibland, men i våra minnen kommer Bea alltid finnas kvar.
Vi saknar dig oändligt mycket Bea..... Adele saknar dig nog allra mest men vi lovar att ta väl hand om henne.....

FUCK CANCER

 

Våran Bea

 

Våran tjej...

Adele och Bea

Bea

Bea i Hamra

Bea och Rocky

Bea och Adele

Rocky, Adele och Bea

Bea

 

Under 2011 hände det en hel del för Bea. I årsskiftet hade hon sin första valpkull hos Lisa och Jörgen på Bernerdalens Kenneli, 2 valpar blev det, Bernerdalens Hudson och Hedvig.

När sedan sommaren kom blev tog hon sina 2 första Cert i utställningsringen, det första på Svenska Sennenklubbens stora utställning i Karlskoga och det andra i på Skk's utställning i Vännäs, det blev även 1 Reserv Cacib och 2 reserv Cert men det efterlängtade 3'e certet ville inte trilla in... Hon placerade sig också som 11'e vinstrikaste Berner tik i Sverige 2011 vilket var jätteroligt.

Hon hann också med att få Godkänt Anlagsprov i Viltspår. Så nu ska vi träna vidare med det och hoppas att det blir några första priser också..... helst 3 st..

2012 hade Bea sin andra och vår första egna valpkull, Wiiforsens A-kull. Det blev 3 valpar 2 tikar och en hane som tyvärr inte blev mer än 6 veckor gammal. En av valparna var Adele som bor kvar här hoss oss, hennes syster Alicia-Keys bor i Falun hos sin matte Birgitta.

2013 i Augusti händer det grejer för Bea och oss, först blir hon parad med Doremis Dumle precis i månadsskiftet juli/augusti och lyckas dessutom ta det efterlängtade 3'a certet och blir Svensk utställningschampion. Nu håller vi tummarna för att det blir lite valpar också. På Sennehundklubbens utställning i Byske 2013-08-10 tog Bea sitt sista cert och blev därmed äntligen Svenk Utställnings Champion.

 

 

SeUch Bernerdalens Black Velvet på stranden i Byske.

 

Bea efter att ha tagit första Certet i Karlskoga 2011-06-04

Exc 1Ökl 1Ökk 3Btkl Cert bland 65 tikar Wow vilken dag...

 

Bea i Vännäs Exc 1 ökl, 2 btkl, CERT, Reserv Cacib

 

Bea 2 år

Bea i Vännas 090613 1:1 med HP i unghundsklassen

Bea Sala -09

En bild på Bea från Sshk utställningen i Sala 2009-02-07.

4'a i juniorklassen med HP bland 23 hundar.